Hasseløy.org

Clairvoyance, meditation, åndelig- og personlig udvikling...

Uddannelser, kurser, foredrag, coaching og rådgivning...

Clairvoyance
Jeg har arbejdet med clairvoyance i mange år og har erfaring i Clairvoyance Jeg har siden 1990 arbejdet med clairvoyant rådgivning af forskellig art, både via telefon og ved personlig samtale. Jeg bruges mere og mere som clairvoyant coach, som dels ud fra min clairvoyance, dels ud fra mine uddannelser og erfaring kommer med analyser og råd ud fra auraen.

Mange kommer fordi de selv interesserer sig for åndelig udvikling og finder min erfaring med at træde ind i andres aura og kombinere analyse, perspektiv og overblik kan give dem noget på den udviklingsvej, som den esoteriske eller okkulte udvikling også er.

Jeg bruges i denne sammenhæng også til at lære folk med at udvikle deres eget klarsyn på en måde som er systematisk og saglig og integrer den almindelige vågne selvforståelse med klar tænkning, analyse og en terapeutisk orientering, som ikke taler abstrakt om det åndelig, men også inddrager drifter, emotioner, sex etc., som ofte holdes udenfor auraens felt.
Se mine videoblogs evt under playlister, som samler de efterhånden mange blogs i temaer(http:\www.youtube.com\amigdalinas\playlists.

Men jeg laver stadig almindelig eller klassisk clairvoyance omkring kriser, afdøde etc. Men ring, så tager vi en snak om det.

Jeg bliver ringet op af firmaer, både større og enkeltmandsvirksomheder. Det er ikke noget jeg beskæftiger mig med. Den clairvoyance jeg bedriver er kun rettet mod indvidet og (normalt) menneskelige forhold og relationer, som har en mere spirituel karakter.

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 60 61 46 34, man-ons, kl 12:15–13:00, eller på mail (nilshasseloy@gmail.com).

Priser:
Kr. 1200 pr session., typisk ca. 1½ time.
Telefonisk clairvoyance: Kr. 900 - op til 1¼ time samtale, indbetales forud på bankkonto (Danske Bank 1551 3113444819), MobilePay på nr. 60614634 eller ved check. Husk at skrive dit navn i meddelelsesfeltet.


Ved længer forløb mht. åndelig udvikling, clairvoyancetræning, coaching etc., er prisen kr. 900. pr. gang ved månedlige aftaler.
Samtalen varer 1¼ time. Hertil kommer alml. forberedelse. Ved længere forløb hver anden uge eller ugentlig, kan vi tale om prisen.

Afbestilling skal ske inden 24 timer, ellers betales der for den planlagte tid.

30 år som clairvoyant rådgiver ∙ 1990 - 2020
© Nils Hasseløy ∙ 1990 - 2020 ∙ 30 år som clairvoyant rådgiver